Wallbox Quasar

Den første toveis laderen for hjemmet

Laderevolusjonen som kan sende strømmen i begge retninger. Quasar er den første laderen til hjemmebruk som bruker avansert toveis-ladeteknologi. Den lader og utlader gjennom en CHAdeMO-kontakt, og er tilgjengelig med en maksimal effekt på 7,4 kW.

Revolusjonerende teknologi

Toveislading har mange fordeler, enten du vil å gjøre el-bilen om til en reservekraftkilde, tjene litt ekstra ved å selge energi tilbake til strømnettet, eller bli selvforsynt med energi.

Tilgang slik du vil ha det

Quasar kommer med avansert ansiktsgjenkjenning og håndbevegelsesteknologi som tilvalg. Det gir deg sikkerhet og fleksibilitet til å opprette brukerkontoer for venner og naboer. I tillegg til ansiktsgjenkjenning, kan du låse opp Quasar-laderen ved hjelp av Bluetooth, Wallbox-appen og RFID.

Den minste og letteste designet

Quasar er ulik noen lader du har sett før. Det er den minste og letteste laderen i sin klasse, med avansert toveis ladeteknologi spesielt utviklet til hjemmebruk.

Quasar

Laderevolusjonen som kan sende strømmen i begge retninger. Quasar har ansiktsgjenkjenning og håndbevegelsesteknologi. Den kommer med en integrert kabel og har en ladeeffekt på opptil 7,4 kW

Få en bedre ladeopplevelse

Power Boost

Måler strømforbruket ditt og overfører resten til bilen. Slå av lyset i ett rom? Power Boost justerer automatisk kraften og gir deg best mulig ladeopplevelse.

Mobil tilkobling

Muliggjør kommunikasjon mellom Wallbox og MyWallbox-ladeplattformen ved hjelp av 3G- eller 4G-nettverk. For oppdaterte og synkroniserte data i sanntid.

Wallbox Garanti

Hos Wallbox får du 2 års garanti som bedriftskunde, og 5 års garanti som privatkunde, slik at du får best mulig utbytte av din Wallbox, uten å måtte beskymre deg. 

Tekniske spesifikasjoner

Generelle spesifikasjoner

Lader:

DC

Type kontakt:

CHAdeMO

Lademodus:

Modus 4

Dimensjoner:

350 x 350 x 150 mm (uten kabel)

Vekt:

22 kg (uten kabel)

Kabellengde:

5m

Elektriske spesifikasjoner

Maksimal effekt:

7,4 kW

Maksimalt vekselstrømstyrke: 

Konfigurerbar fra 6 A til 32 A

 

Brukergrensesnitt

Ladestatus:

RGB LED / Fargeskjerm

Brukergrensesnitt:

Wallbox app / Gjenkjennelse av håndbevegelser

Brukeridentifikasjon:

Wallbox App/ RFID / ansiktsgjenkjenning

Tilkobling

Tilkobling:

Wi-Fi / Ethernet / Bluetooth/ 3G/4G-tilkobling

Last ned all Quasar-dokumentasjon fra Wallbox Academy.