Wallbox-ladere

Smart lading med maksimal innsikt og kontroll. Velg den laderen som dekker dine behov. Styr ladeopplevelsen med Wallbox-appen eller myWallbox portalen. 

Pulsar ladere

Avansert teknologi helt enkelt

Smart lading trenger ikke å være vanskelig. Hvis elbillading er nytt for deg, er Pulsar det perfekte valget. Pulsar er enkel å bruke, og takket være den kompakte størrelsen passer den i alle hjemmegarasjer og til alle biltyper.

Copper SB

Flere valgmuligheter for din virksomhet

Laderen med det flotteste utseendet og mange valgmuligheter. Copper SB kommer med en universell stikkontakt, som gjør den egnet for lading med både type 1- og type 2-kontakter. Anbefales til kommersiell og semi-offentlig bruk. 

Commander 2

Den beste løsningen for lading av flere biler

Commander er utstyrt med berøringsskjerm og et intuitivt brukergrensesnitt. Den er enkel å bruke, og dermed perfekt for semi-offentlige og bedrifters parkeringsplasser. Vår lader for bedrifter gjør det mulig å lade to eller flere kjøretøy samtidig. 

Quasar

En lader som vil endre måten du bruker energi på

Den første toveisladeren til hjemmebruk. Overfør energi fra laderen til bilen eller fra bilen til hjemmet ditt eller strømnettet. Utforsk energiens ubegrensede muligheter.