Consumer Electronics Show (CES):

Fire priser til Quasar

Under CES i Las Vegas nylig vant Wallbox hele fire priser for deres nye toveis DC-lader Quasar. Verdens første DC-lader for privatmarkedet ble anerkjent av bransjeeksperter som et av de mest innovative produktene på messen.

Wallbox vant fire store priser på Consumer Electronics Show i Las Vegas, USA

Barcelona 10. januar 2020 – Wallbox vant fire priser i sin første deltakelse på Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas, den største konsumentteknologibegivenheten i verden. Blant dem hovedprisen som ble gitt ut av Engadget sammen med Consumer
Technology Association (CTA), eier og arrangør av CES.

Alle de fire prisene anerkjenner Quasar-laderen som et av de mest innovative produktene under hele arrangementet. Quasar er den første toveis DC-laderen i verden designet for hjemmet. Den første prisen ble delt ut av den amerikanske publikasjonen Electrek, som fokuserer på elektrisk mobilitetssektor. I det andre tilfellet var det den amerikanske publikasjonen Newsweek, som delte ut denne prisen for første gang på CES. Prisen tildeles det beste produktet som blir vist på messen. Tredjeprisen ble delt ut av Robb Report, en amerikansk publikasjon som spesialiserer seg på livsstil og luksusvarer. Sist, men ikke minst, fikk Wallbox prisen for Beste Transportteknologi fra den amerikanske publikasjonen Engadget, en av de ledende digitale utgivere innen teknologi og innovasjonssektoren.

Wallboxs administrerende direktør og medgründer Enric Asunción kommenterer: “Vi er beæret av prisene som vår Quasar-lader mottok på CES i år. Vi har blitt anerkjent av industrien eksperter som konkurrerer mot de beste og største aktørene i bilindustrien over hele verden. Vi ser på dette som et sterkt signal om at vårt engasjement for bærekraftig elektrisk mobilitet, og utvikling av produkter som vil hjelpe oss til å bli uavhengige av fossile brensler, er riktig. “

CTO og medgründer av selskapet, Eduard Castañeda, legger til: “Laderne våre og MyWallbox-plattformen er nøye designet for å gjøre lading av elektriske kjøretøy enkelt for forbrukere slik at alle kan dra full nytte av mulighetene som elektriske kjøretøy skaper for mennesker, bedrifter og byer. Men med Quasar går vi enda lenger. Toveis lading gjør at EV-batterier kan brukes til å drive hjem, kontorer og til og med returner energi til nettet i tider med stor etterspørsel. Frem til lanseringen av Quasar var denne muligheten mer teoretisk enn praktisk, siden toveisladere har vært veldig store og dyre.”

Om Quasar

Quasar er verdens første toveis DC-lader designet for hjemmet. Tidligere var toveis-ladere bare tilgjengelig til tre ganger prisen og de var veldig store.  Som oftest ble de brukt i pilotprosjekter for større flåtedepoter. Wallboxs team av ingeniører fant en innovativ måte å gjøre det på for å gjøre denne teknologien tilgjengelig for forbrukerne i en elegant og kompakt størrelse med høy effektivitet og til en betydelig lavere pris.

Quasar betjenes med en mobilapplikasjon (iOS og Android) og en energistyringsplattform som gjør det enkelt for brukeren å administrere. Det fungerer sammen med det elektriske nettet og husets el-anlegg (termostat, lys, etc.). Quasar gjør det mulig å enkelt stille inn parametrene for når brukeren vil at batteriet til det elektriske kjøretøyet skal brukes. Quasar har også avansert ansiktsgjenkjenning og bevegelseskontrollteknologi, som innebærer høy sikkerhet og fleksibiliteten til å dele kontoer med venner og naboer. I tillegg til ansiktsgjenkjennelse, kan Quasar også autentisere ved hjelp av Bluetooth, Wallbox-appen og RFID.

Om CES og Engadget Best of CES Awards

Siden 1967 har Consumer Electronics Show (CES) samlet teknologi selskaper fra hele verden, fra startups til store multinasjonale selskaper i alle sektorer. Det er her at mange av de mest innovative produktene blir presentert for verden for første gang.

Vi har forhandlere over hele landet

Finn din forhandler