Om oss og kontaktinfo

Vågen i Stavanger. Foto: Shutterstock

En ledende aktør innen elbillading

Wallbox AS er en av Nordens ledende aktører innen elbillading. Med hovedkontor på Tau, utenfor Stavanger, og avdelingskontorer i Oslo, Stockholm, København og Helsinki er vi ansvarlige for alle salg og support av Wallbox ladeløsninger i Norden. Selskapet er del av Wallbox Chargers Group med hovedkontor i Barcelona.

Wallbox AS har datterselskaper i Danmark, Sverige og Finland. 

Besøksadresse:
Wallbox AS
Ryfylkevegen 2008
4120 Tau
Norway

Support og kundetelefon:
51 74 20 00

PRESSEMELDING:

Wallbox kjøper Intelligent Solutions for å styrke sin posisjon i Norden

Spanske Wallbox Chargers, S.L. har kjøpt aksjemajoriteten i Intelligent Solutions, en distributør for elektriske ladeløsninger i Norden. Oppkjøpet er et sentralt element i Wallboxs strategi om å utvide virksomheten i Nord-Europa.

Fra signeringen av kontrakten tidligere i år om at Wallbox skal kjøpe 2/3 av Intelligent Solutions – CEO i Wallbox Chargers Enric Asunción (t.v.) og CEO i Intelligent Solutions Geir Frode Skjæveland.

Intelligent Solutions ble grunnlagt i 2016, og er en av de største distributørene av intelligente ladeløsninger i Nord-Europa, med et omfattende partnernettverk av 900 bilforhandlere, installatører og verktøyfirmaer i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Med hovedkontor i Stavanger, tilbyr selskapet nøkkelferdige løsninger fra elbilladere og tilhørende utstyr til installasjonstjeneste og teknisk support.

I en kommentar om investeringen sier Wallboxs administrerende direktør Enric Asunción: ”Oppkjøpet av Intelligent Solutions beviser vårt engasjement for det nordiske markedet. Vi har som mål å oppnå en enda bedre profil og større markedsandel i det krevende markedet for ladeløsninger i Nord-Europa. Anskaffelsen av Intelligent Solutions er et viktig element i disse planene.”

Med oppkjøpet av selskapet vil Wallbox også utvide sitt nordiske team. Det globale, smarte ladeselskapet planlegger å ansette 15 nye medarbeidere som skal ha base i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Den ene delen av det nye teamet vil være ansvarlig for salg og teknisk support i Norden, mens den andre delen vil bestå av ingeniører og utviklere som vil videreutvikle smarte ladeløsninger for Nord-Europa.

Administrerende direktør i Intelligent Solutions, Geir Frode Skjæveland, fortsetter som medeier i selskapet med 1/3 eierandel. Han kommenter oppkjøpet slik: ”Jeg er veldig glad for å være en del av Wallbox nå og kunne bygge videre på vårt vellykkede partnerskap. Vi har vokst i veldig raskt tempo de siste tre årene, og doblet omsetningen hvert år. Ved å bli en del av Wallbox kan vi nå tilby enda bedre støtte til kundene våre, inkludert teknisk service, salg og markedsføring og akselerere veksten vår ytterligere i denne regionen.”

Kontakt kundesenteret

De som har kjøpt eller skal kjøpe en lader eller at annet ladeprodukt hos oss kan kontakte vårt kundesenter på telefon, e-post eller via support-skjema (hjelp-knappen i nedre høyre hjørne).

Telefon: 51 74 20 00.

Kundesenteret er åpent:
Mandag–fredag 08.00–20.00
Lørdag og søndag 10.00-15.00

Ønsker du å sende en mail benytter du support@wallbox.no

Kontaktpersoner

CCO Nordic:
Michael Gudbransen
mg@wallbox.no
+47 977 36 532

Salg region øst:
Erik Helseth
efh@wallbox.no
+47 911 05 937

Salg region vest:
Eskil Hansen
eh@wallbox.no
+47 469 33 693

Salg region midt/nord:
Bård Johansen
bj@wallbox.no
+47 913 92 455

CTO:
Raymond Van Der Rots
raymond@wallbox.no

CFO:
Olve Ellingsen
oe@wallbox.no

Lyst til å bli autorisert forhandler for Wallbox?